Jämäkkyyttä eturunkoon, Grip’n Rip!

12.12.12 ei ole kaiken loppu, vaan Mayojenkin mukaan vain uuden alku. Myös Powdertek kokee useita muutoksia alkavalle kaudelle. Perushuollon ja kulutusosien vaihdon lisäksi muutoksia on tulossa kytkinpuolelle ja ehkä välityksiin, telaston tiputtamista, rungon vahvistamista, pakolämpömittaria, ilokaasuja, tehoputkistoa, 12V sähköjen ja akun värkkäämistä, sekalaista varustamista ja ehkäpä jotain ulkoasun ehostamistakin yms. Siinäpä ne joulunpyhätkin kivasti menee.

PowderTekin ensimmäisiä muutoksia oli kuitenkin etutukivarsien tuentojen vahvikkeiden asentaminen. Sarja on Grip’n Rip Racingiltä ja kattaa vahvikkeet ylemmän tukivarren takakiinnityksen kohdalle sekä sisä- että ulkopuolelle.
Linkki tuotteeseen

Asennus oli aika mutkatonta. Reikien poraamisessa ahtaisiin paikkoihin taipuisalla varrella varustettu minipora osoittautui korvaamattomaksi avuksi. Vältti isomman purkamisen, kelkan pyörittelyn kyljelleen jne.

Motiivina sarjan asentamiselle oli vahvistaa REXin eturungon heikoimpia paikkoja. Ainakin valmistajan mukaan eturunko vääntyy tietyistä paikoista tai korvakkeet antaa periksi ennen kuin tukivarsi vääntyy jos johonkin isommin tökkää.

Lisäksi on tarkoitus asentaa eturungon alapuolelle vahvikelevyt, mutta siitä tuonnempana.

Isoja lumia odotellessa!

This entry was posted in PowderTek, tekniikka. Bookmark the permalink.

One Response to Jämäkkyyttä eturunkoon, Grip’n Rip!

  1. Pingback: Jämäkkyyttä eturunkoon, Grip’n Rip PART2 | PowderClownsPowderClowns

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*