Kuvauskaluston päivitystä

Kuvauskalustoa on päivitelty jonkin verran. Kypäräkameraosastoa alkaa olemaan riittämiin moninaisiin kuvakulmiin. Voidaan huitaista vaikka kolme poroa samaan rekeen. Eestä, takaa, potasta, rinnasta… – syvällä se lyne kairassa makaa. Hellaakoskea!?! Ei tod.

GoPro roipetta tosiaan on… battery bäkpäkkii, WiFi bäkpäkkii, rannekapulaa, Android appsii, chest mounttii, misc palikoita ja mutkia pari kiloo ym. Eiköhän noilla pärjää ja varaosia ainakin on jos tulee suunnittelematon yliajo.

Ranneohjauksella on tavoite helpottaa kuvaamista ja vähentää tuuba-materiaalin määrää kun saa helposti ja luotettavasti kuvauksen pois ja päälle. Rannekapulan näyttöön mirroroituu kameran oma näyttö. Lisäksi Android puhelimella voi WiFin yli varmistaa että kameran kuva kulma on ookoo. Tulee vähemmän semmosia otoksia missä puolet ruudusta on Shoein lippaa.

GoPro osaston lisäksi on kalustoa päivitetty erinäisellä määrällä DIY härveleitä monimuotoisempien kuvakulmien toivossa. Saas nähdä millasta bollywood matskuu sinne seuraavalle pätkälle aikanaan ilmaantuu… 🙂

This entry was posted in sekalaiset, varusteet. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*