Crossfiren modausta

Kelkkahan siis vaihtui viime talvena uuteen crossfireen vanhan jäädessä Rovaniemelle. Lippis piti ostaa, mutta jotenkin tuli sitten ostettua kelkka 😀 No jokatapauksessa pieniä perusjuttuja siihen tuli laitettua sen jälkeen. 

Ensimmäiseksi vaihtui vakiona oleva penkki mallia sohva Bossin tekeleseen, joka tuli näppärästi kelkkakaupan mukana. Tuolla penkillä istuinkorkeus lisääntyy kolmen tuuman verran, jolloin on helpompi nousta seisomaan ajaessa. Lisäksi penkki on huomattavsti kovempi, mikä lisää korkeuden tuntua vakioon entistä enemmän. Jotkut väittävät penkkiä turhankin kovaksi, mutta ainakin tälle ruholle se on juurikin passeli! 

Vakiosukset saivat myös siirtyä syrjään Powder Pro sivakoiden tieltä. Edellisessä kelkassa oli jo havaittu nuo sukset toimiviksi, niin vakiosuksilla ei tullut ajettua kuin 50 metriä ennen vaihto-operaatiota. 

Käsisuojat tuli myös asennettua tankoon. Suojaavatpa ainakin viimalta ajaessa ja risuilta pusikkoon surffaamaan eksyttäessä. Tosin taitaa joutua hommaamaan uudet käsisuojat, kun kerkesivät jo hajoamaan kelkan pyöriessä eräässä rinteessä ilman kuskia 😮 

Seuraavaksi oli vuorossa pieniä lisääyksiä telastoon. Liukurunkojen kärkeen asentui BD Xtremen valmistama anti-stab kit, jolla saa estettyä liukurunkoja seivästämästä telamattoa rikki. Sopivassa asennossa saattaa liukurungon pää pujahtaa sopivasti telamaton reikään, joka ei ole tuossa crossfiren matossa ihan pieni. Tuo mahdollisuus piti eliminoida matkan pysäyttäjänä. 

Anti-stab kit

Telastoon kiinnittyi myös ice-scratcher kitti, jolla saa polanteella, jäällä tai muuten vaan turhan kovalla alustalla ajaessa raavittua jäähdytyksessä tarvittavaa lumen pölinää aikaiseksi. Näitä ei ole vielä tarvinnut käyttää, joten toimivuudesta ei ole tietoa, mutta eiköhän nuo asiansa aja sitten, kun tarve niiden käyttöön tulee.

Ice-scratcher kit

Vakiot kääntöpyörät saivat myös siirtyä nurkkaan ja tilalle tipahti two-wheel kit. Tarkoitushan tuolla säädöllä oli helpottaa sidehillingiä ja pehmeässä kanttailua. Tuo säätö oli ainakin toimiva 🙂 

Two-wheel kit

Näiden muutaman ”kitin” asentamisen jälkeen vielä pieni muutos tankoon oli tarpeen. Tankohan ei voi okskaan olla liian korkea 😉 Vaikka crossfiressä onkin mainio teleskooppitanko, jonka useimmat käyttäjät saavat riittävän korkealle, niin jotainhan sillekin piti tehdä. Sopivan korotuspalan metsästys alkoi. Suomesta ei sopivaa palikkaa järkihintaan tarkoitukseen löytynyt eikä Kattilan maahantuojallakaan ollut oikein hajua saako tuohon minkäänlaista korotusta sopimaan. No pienen etsimisen jälkeen sopiva palikka löytyi rapakon takaa RoxSpeedFX:n valmisteena. Pari tuumaa tuli korotusta laitettua, joka olikin varsin sopiva määrä. Pehmeällä alustalla surffailu muuttui mukavammaksi, kun ei enää tarvinnnut liikoja kyyristellä seisten ajaessa. 

Rox riser 2"

Kannattaa sitten muistaa kiristellä tuo korotuspalikka riittävän tiukkaan kiinni, ettei käy väärässä paikassa näin: 

Kiristykset kunnossa... tai sitten ei 🙁

Seuraavaksi täytynee tehdä jotain voimansiirrolle, se kun ei toimi ihan niin kuin pitäisi. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan…

This entry was posted in crossfire, tekniikka and tagged , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*