Tulihan ajettua – eikun kaivettua!

Pehmeän lumen perässä tuli tuossa taannoin matkattua jonnekin kauas. Ja sitä luntahan löytyi ihan omiksi tarpeiksi asti ja vähän enemmänkin. Aikomuksena oli surffailla vähän siellä sun täällä ja pääasiassa ajella noilla pulkilla. Aina suunnitelmat ei mene niin kuin elokuvissa ja homma alkoi osittain puoltamaan jo alkumetreillä. Eipä siinä mitään, käsien levittelyksihän se meni heti alkuunsa.

Tuota käsien levittelyä olisi voinut tietty jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta päätettiin jatkaa matkaa ja harjoitella kelkan pysäköimistä sopiviin paikkoihin.

 

Samalla oli tietty mainio tilaisuus harjoitella lapioimista, jos vaikka olisi päässyt unohtumaan, miten sitä lapiota käytetään. Eipä muuten päässyt kyllä lapion käyttö unohtumaan tuollakaan reissulla 😀

Meininki jatkui varsin rattoisana tuostakin eteenpäin. On kelkkailu sentään mukavan virkistävää puuhaa talvipäivänä.

Toisinaan pääsi jo ihan ajamisen makuunkin, mitä nyt pieniä esteitä oli ripoteltu sinne tänne matkan varrelle. Tosin eihän ne tahtia haittaa. Eikun eteenpäin vaan!

Jäällä piti kuulemma olla loskaa ja niinhän sitä olikin. Piti kuitenki surffailla siinä lumikerroksen päällä, kun eikös se kanna iihan riittävän hyvin siinä loskapatjan päällä? No niin varmaan ja molskis ja loiskis tai ei nyt ihan, mutta taisi siinä housut saada jääkuorrutuksen ja kengätkin vettyi 🙂

Pitäisköhän opetella ajamaan, ostaa ajotaito jostain vai käyttää vähän järkeään seuraavalla reissulla, niin välttyis tolta ylenpalttiselta rypemiseltä…

No niinhän se taitaa olla, että jos ei kelkkaa ole koskaan hangesta irti kaivanut, niin ei ole koskaan ajanutkaan 😀 Joten tolla perusteella tuli taas ajettua ja paljon. Kokoaikaa ei nyt kuitenkaan noita pulkkia irroteltu milloin mistäkin, vaan päästiin kyllä ihan kunnolla ajaamisen makuunki, vaikka ei sitä tän perusteella välttämättä uskoisi.

Muutama kuvan tynkä ja ehkä jotain muutakin 😉 saattaa ilmestyä näkyviin ennemmin tai myöhemmin.

This entry was posted in ajelut, reissut, sekalaiset. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*