Vuorille

Muutama päivä enää ja sitten on lähtö kohti Ruotsin Björklideniä, tuota pohjois-Ruotsin freeride mekkaa. Tähtäimessä ovat jyrkät rinteet, koskemattomat puuterikentät ja puhkaisemattomat lumilipat. Reissulle on asetettu vähimmäistavoitteeksi 40 litraa ja 60 kilometriä per päivä. Tuosta voi laskea ja päätellä miten isolohkoja on tarkoitus käskeä aamusta iltaan.

Hieman on viime päivinä tullut viestiä lumen vähyydestä tai ainakin paikallisesta vaihtelusta. Uusia pelipaikkoja on tiedusteltu sieltä täältä, spottailtu kartoista tai google earthistä ja varmaa on, että lumisia paikkoja löytyy. Pitää vain löytää ne rinteet ja alueet, johon tuuli on lumen kuljettanut, mutta samalla välttää vyöryherkkiä mestoja.

Kelkkoihin on tehty viimeiset muutokset, mutta voi olla että pientä välityksien ja kytkimien hienosäätöä tapahtuu päivän päätteeksi iltapäivän auringossa Kåppasin kelkkaparkissa.

Suomipossea paikalla pitäisi olla samaan aikaan aika kivasti ja jotain yhteisreissujakin varmaan tiedossa esim Hoiganvaggin ja Kårsavaggen alueelle.

Peukku tankoon ja korkeuksia kohti!

Tämmösiä spotteja sieltä löytyy kun vain jaksaa etsiä...

This entry was posted in reissut. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*