Björkliden – again :)

Missäköhän sitä tuli taas notkuttua viikon verran näin kevään korvalla? No Björkliden ja Riksgränsenin kulmilla tietysti! Tälläkin kertaa sääarpajaisissa tuli liki täyspotti, kun seitsemästä ajopäivästä kuutena paistoi aurinko! Yhdelle päivälle osui flättivalon keli, mutta ajeltua tuli silloinkin ihan reilusti. Ei voi valittaa – taaskaan 🙂

Mökin sijainti saletisti natsasi tällä kertaa. Tuota maisemaa voisi katsella hyvinkin pitkään.

Ajeltua ja ajettua tuli monissa vanhoissa paikoissa ja vielä löytyi myös uutta tuntematonta aluetta koluttavaksi. Tosin nyt alkaa kyllä olla kaikki sallitut ajoalueet koluttu useaan kertaan läpi, joten varsinaista uutta ei tuolla ole enää tarjolla tuleville vuosille. Tai no oikeastaan on, kun lumi kerääntyy erilailla rinteisiin ja neppailupaikkoihin eri vuosina.

PowderTekin hassukaasutkin pääsivät hyötykäyttöön 🙂

Edellisellä viikolla oli dumpannut muutamana päivänä reilusti uutta lunta ja olihan sitä jäänyt vielä sinne tänne surffattavaksikin asti. Enemmänhän tietty pehmeää lunta olisi saanut olla, mutta riittihän tuossakin aineksia hupailuun.

Onkohan tää sitä amerikkaa... 😉 ASH!

Korsajäätikköä

Rinteitäkin tuolla tuli ajeltua monessa eri paikassa. Välillä suksetkin oli lumen pinnassa ja toisinaan ajatuksena oli ajaa kääntöpyörillä auringonlaskuun 😀 Saattoi se kelkka välillä tulla kerienkin rinnettä alas, kun mopo taas kerran lähti lapasesta…

Catwalk 😉

Jazzo katseli vuosi sitten ihmeissään Korsajäätikön droppipaikkaa ja siitä droppailevia ruotsalaisia. Silloin ei olisi tullut mieleenkään itse tehdä samaa. Mutta kappas vaan, niin se maailma vain ehtii muuttumaan vuodessa ja eikun peukku tankoon droppaamaan alas 😀

Droppailua Korsalla

Muuan KD norjasta veteli kuitenkin samasta paikasta päivän pisimmät loikat 🙂

Reissuhan oli kokonaisuutena jälleen huippu. Mitä nyt yksi kypärä hajosi, gogglet meni säpäleiksi, housut hajalla, pari goprota kylvetty sinne tänne ja jopa löydetty hangen alta. Pitäisköhän laittaa eurojackpottiin rivi, jos sielläkin napsahtais kohilleen 😀 Bensakannukin tipahti erääseen rinteeseen ja sekin löytyi. Varituki poksahti taas ja pakolämpöanturin kiinnikkeet sanoi naps. Yhden nossipullon venttiili sanoi työsopimuksen irti ja antistabista katosi pyöriä mystisesti. Eli kaikkea pientä sattui ja tapahtui matkan varrella, mutta niinhän sitä pitääkin 😀

Kuvia reissusta voi ihmetellä tuolta: http://www.powderclowns.com/gallery/thumbnails.php?album=21

This entry was posted in reissut. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*