Laakerin vaihtoa

Vihdoinkin tuli sitten vaihdettua diamond driven laakeri uuteen. Vakiona tuossa laatikossa on kapea ja heikko laakeri, joka saattaa hajota väärässä paikassa väärään aikaan, joten se oli syytä vaihtaa kestävämpään, ettei ainakaan yhden laakerin takia jouduta hinaushommiin.

Vanha laakeri pois rattaiden päästä...

...ja uusi leveämpi laakeri tilalle.

Vanha laakeri oli urakuulalaakeri tyyppiä 6203 ja tilalle tullut on viistokuulalaakeri 3203. Vanhassakaan laakerissa ei kuitenkaan vielä ilmennyt vaurioita, mutta parempi vaihtaa osa ennen sen hajoamista.

Myös xTrimiin tuli samanaikaisesti pientä muutosta välityksiin. Siitä lisää ehkäpä myöhemmin, mutta yksi kuva nyt kuitenkin 😀

"Summit" välitykset, johan luulis pulkan kiikkuvan ainakin johonkin 🙂

This entry was posted in crossfire, tekniikka, xTrim and tagged . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*