Pellepulkka

Pientä muutosta on tässä lumia odotellessa tullut askarreltua pellepulkkaan ihan muuten vaan mielen virkistykseksi, kun keväällä jäi onneksi kaupat tekemättä joko HCR:stä tai XF HC:sta 🙂

Pulkkaan tuli asenneltu ”ultrakorkea tuulilasi”, uudet käsisuojat vanhojen kattilan orkkisruoskasuojien tilalle, jotka tuppaa hajoamaan samalla sekunnilla, kun kelkka on katollaan hangessa. Myös erinäisinä venttejä tuli asenneltua sillä ajatuksella, että enin puuterihöttö pysyisi konetilan ulkopuolella ja kytkimien lämmöt kurissa. Roiskeläppäkin muuttui miniversioksi, kun edellinen orkkisläppä teki ”mystisen” katomistempun jossain Unnan ja Kebnen välimaastossa. Löytäjä saa pitää läpän 😀 Myös mustat powderit vaihtuivat valkoisiksi, niin kelkan löytää helpommin hangesta 😉 Ja valkoiset suksethan on ihan must nykyään näissä wannabevuoripulkissa.

Kuomun päälle tuli liimailtua vähän vinyylitarraa ihan siltä varalta, että tunnistaa oman kelkkanssa esson baarin pihalta. Ja toisaalta, jos kuskin typerä virne naamalta hyytyy lukemattomien kelkan hangesta kaivamisien jälkeen, niin onhan se sentään hyvä, jotta kelkka vielä irvistelee siellä hangessa 😛

Ai niin, luotettavista lähteistä tihkuneiden tietojen mukaan muuan xTrim wannabeboondeckerpowertek alkaa vähitellen kasautua ajokuntoon. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan onko pulkka jo seuraavaan juhannukseen mennessä ajokunnossa 😉

This entry was posted in crossfire, säätäminen. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*