Revanssin paikka

Pari ajastaikaa sitten ihmettelyn kohteena oli muuan luminen kolkka pimeässä pohjoisessa. Taasen on aika suunnata ihmettelemään pehmeän lumen ihmeellistä maailmaa samoille seutuville. Jos ja kun vanhat merkit paikkansa pitävät, niin saattaapa olla hyvinkin mahdollista, että pulkat saadaan jumitettua taas johonkin sopivan mukavaan paikkaan, kuten tapoihin on kuulunut 🙂

Tosin tällä kertaa telat ovat pidentyneet ja samalla lapun korkeus on miltei tuplaantunut sekä ”muutamia” on hevosia valjastettu lisää hauskanpitoon. Odotettavissa on siis, että nyt tullaan olemaan jumissa vielä normaaliakin typerämmissä paikoissa ja lapioille tulee luultavasti käyttöä – kuten tavallista 😀 Siitäkään ei ole vielä varmuutta, missä paikassa lynxin keula korpikuusen tyveen tökkää ja kiipeääkö kissa puuhun.

Reilun viikon päästä ollaan viisaampia siitä, onko tarvetta isommalle lapiolle, pidemmälle matolle, suuremmalle määrälle kaakkeja kuomun alle vai kaikille edellä mainituille? Tai sitten vaan on aika hommata se lippalakki ja ajaa kohti auringonlaskua 😉

Näihin jumituksiin jatkoa odotellessa 😀

This entry was posted in reissut, sekalaiset. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*